Publicis Groupe NL

OVER PUBLICIS GROUPE

Publicis Groupe heeft zich de afgelopen jaren getransformeerd van holding tot platformbedrijf. Met één P&L, één CEO, vanaf één locatie. Georganiseerd rondom schaalbare klantteams met één client lead. Een naadloze synchronisatie van data, technologie, media, digitaal, creatie, PR en productie. Zo zijn wij in staat persoonlijke klantervaringen op schaal te ontwikkelen en onze klanten te helpen met hun business en (digitale) marketing transformatie. 

ONZE WERKWIJZE

 • ACCOUNTABILITY
  Onze mensen werken voor de klant, niet voor het bureau
 • SCALABILITY 
  Vast klantteam met schaalbare projectteams
 • RESPONSIBILITY
  Gedeelde KPI’s zorgen voor duidelijkheid, prioriteit en focus
 • DIVERSITY
  Diversiteit aan expertises onder een dak
 • OPERATIONAL EXCELLENCE
  Effectieve en efficiënte werkprocessen

BRANDS

STRATEGIC AGENCY FOR POSITIVE CHANGE

Wij zijn het reclame- en communicatieadviesbureau dat is gespecialiseerd in branding, gedragsverandering en crossmediale campagnes. We omarmen Publicis’ wereldwijde motto ”Those wo bring positive change will be the ones that lead the change”. Vanuit deze filosofie ontwikkelen we creatieve communicatie waarmee we voor onze klanten, de maatschappij en stakeholders het verschil kunnen maken en impact kunnen leveren.

PUBLICIS AMSTERDAM

THE CONNECTED MARKETING AGENCY

Wij zijn het marketing- en technologiebureau dat bedrijven transformeert voor het digitale tijdperk en helpt ze technologische uitdagingen te omarmen. Zo bereiden wij onze klanten voor op de toekomst.

DIGITAS

ADVERTISING AND ACTVERTISING

Alles in onze business kan worden herleid naar twee dingen: mensen en hun gedrag. We mogen het allerbelangrijkste nooit uit het oog verliezen: wat is belangrijk voor mensen? Wij zijn een creatief bureau dat gelooft in branding by doing. We bieden merken een helpende hand door hun doelen te vertalen in acties: meaningful acts.

LEO BURNETT 

THE HUMAN EXPERIENCE COMPANY

Wij zijn een bureau dat verder gaat dan media en communicatie. We zijn geobsedeerd door mensen en hun gedrag. Voor ons zijn data en technologie de ingrediënten om waarde toe te voegen aan het leven van consumenten en groei voor onze klanten te realiseren.

STARCOM

EVIDENCE LED MEDIA & ROI

We zijn evidence led en hebben een focus op de effectiviteit van marketingcommunicatie vraagstukken. We denken Owned first en richten ons op de optimale balans tussen Return on Investment en Return on Involvement.

ZENITH

BRANDED CONTENT PRODUCTION

Prodigious Amsterdam; de creatieve contentmakers, de mooimakers. Wij maken creatieve content, vervaardigd met de nieuweste technieken en de juiste talenten. Efficiënt, gedreven door passie, verstand en met gevoel brengen wij elk merk in beeld. Beleef het met Prodigious Amsterdam.

PRODIGIOUS

INFLUENCE IMPACT

MSL Nederland is een toonaangevend strategisch communicatieadviesbureau, Met reputatiemanagement blinken wij in alle facetten uit. Wij bouwen voor onze klanten aan vertrouwen met als resultaat vruchtbare en duurzame relaties. Onze filosofie: vanuit een strategisch perspectief zelfbewust en proactief het eigen verhaal vertellen. Wij bieden steun en zijn toeverlaat, ook in de dagelijkse uitvoering. Wij denken altijd van buiten naar binnen: in het belang van de klant en zijn reputatie. Invloed en impact is wat wij beloven en waarmaken: zakelijk en menselijk.

MSL

SPINE

Vision: Grow our clients’ business through the transformative application of data.

Mission: helps the brands unlock the value of data through acces to data-driven technologies and a united expert infrastructure.

FULL-SERVICE PERFORMANCE

Wij zijn een performance gedreven marketing bureau en strategisch reclamebureau dat gelooft in positieve verandering door de combinatie van kennis, creativiteit en communicatie. Met behulp van wetenschap, onderzoek en dialoog vertalen we inzicht naar impact.

PERFORMICS

KLANTTEAMS

EXPERT OP HET GEBIED VAN CRISIS

Wist je dat we vanuit Publicis Nederland wereldwijd CEO’s coachen over issues en crisis?

FOUNDING FATHER VAN DE GUMSHOE

Publicis Groupe heeft ’s werelds eerste schoen van kauwgom geïntroduceerd. Met enkel free publicity hebben we wereldwijd meer dan 700 miljoen contacten behaald.

AL MEER DAN 27 JAAR PARTNER VAN DE NEDERLANDSE OVERHEID

Publicis Groupe werkt sinds 1992 voor de Nederlandse overheid. Zo zijn we onder andere verantwoordelijk voor de Geschikt/Ongeschikt campagne: de meest bekroonde overheidscampagne ooit.

Heineken

WERELDWIJDE CONTENT PRODUCER VOOR HEINEKEN

Wist je dat we vanuit Amsterdam verantwoordelijk zijn voor alle social kanalen van Heineken?

STRATEGISCH MARKETING TRANSFORMATIE PARTNER VOOR DAIMLER MERCEDES

In de Benelux zijn wij verantwoordelijk voor de gehele costumer journey: website, social, creatie content, DMP, data en optimalisatie. Dit stelt ons in staat ons vanuit personas en de user journey te vertrekken en content real time te optimaliseren op basis van klantsegmenten.